Back to top

Suspeses totes les competicions espanyoles d'hoquei fins a la fi de l'estat d'alarma

El Deportivo Liceo considera acollir la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins al mes de setembre, però el Reus Deportiu s'hi oposa.
Imatge del cartell de la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins

Si alguna cosa regna ara mateix en el món de l'hoquei patins, aquesta és la incertesa. La Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins, que en un principi s'havia de disputar  entre els dies 19 i 22 de març a A Coruña, tampoc se celebrarà del 4 al 7 de juny, així ho ha comunicat la Federación Española de Patinaje en un comunicat oficial.

El Deportivo Liceo, qui és el club amfitrió, planteja celebrar la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins al mes de setembre. Una hipòtesi que no agrada a la directiva del Reus Deportiu. Ho explica la presidenta de l'entitat, Mònica Balsells:

"Els jugadors roig-i-negres finalitzen contracte amb el club el dia 30 de juny. El Reus Deportiu Miró disposa ara d'un jugador que ja ha fitxat pel Deportivo Liceo. Amb qui jugarà?"

Silenci per part de la CERS

El club roig-i-negre considera que els seus jugadors necessiten cinc setmanes, com a mínim, de preparació per afrontar en condicions un esdeveniment d'aquestes característiques, les mateixes que per reprendre l'OK Lliga, que enguany recupera el play-off, o la Lliga Europea.

Totes dues competicions no tenen dates, però, des del carrer Gaudí, en cap cas acceptarien que se n'alterés el format, ja que un possible escenari seria disputar una única final entre el Deportivo Liceo i el Barça en el cas de la competició regular. Pel que fa a la CERS, l'òrgan encara no s'ha pronunciat.

"El Reus Deportiu valora positivament anul·lar les competicions si no es pot garantir el compliment de les bases acordades en un inici"

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades