Back to top

Suspeses totes les competicions europees a causa del Coronavirus

El partit del Reus Deportiu Miró contra l'Amatori Wasken Lodi, que s'havia de disputar el dia 14 de març al Palau d'Esports de Reus, també ha estat suspès.
coronavirus

Es cancel·len de forma preventiva totes les competicions europees d'hoquei patins. Així ho ha anunciat, mitjançant un comunicat, el Comitè Europeu d'Hoquei Patins, el qual ha destacat que, en algunes nacions com Itàlia, ha tingut lloc una gran propagació del Coronavirus.

Comunicat oficial del Comitè Europeu d'Hoquei Patins

Problemes de mobilitat

A causa del ràpid contagi de la pandèmia, tal com exposa el mateix comunicat, els governs de diversos països han hagut de prendre decisions dràstiques al respecte, com és la de limitar la mobilitat de la població. Una mesura que redueix al màxim el risc de contagi del COVID-19. Una situació que ja ha traspassat els límits de l'esport, i que afecta directament el ritme normal de les competicions com a mesura restrictiva.

Suspensió immediata

És per això que el Comitè Europeu d'Hoquei Patins ha considerat que les competicions europees són impracticables, i s'ha aplicat una suspensió immediata dels partits previstos. 

Les disciplines que es veuen implicades en aquesta mesura de restricció són, concretament, la Taça Latina, la Lliga Europea Masculina i Femenina, així com la Copa CERS.

Reus - Lodi

En conseqüència, el partit que el Reus Deportiu Miró havia de disputar el proper 14 de març al Palau d'Esports contra l'Amatori Wasken Lodi també ha estat cancel·lat 'sine die'.

Paraules clau:

Notícies relacionades