Back to top

T-Systems crearà més de 300 nous llocs de treball a Reus

L'empresa està instal·lada a REDESSA on té una plantilla de 160 treballadors, que arribarà als 500 en els pròxims dos anys.

La multinacional tecnològica alemanya T-Systems ha anunciat aquest matí la seva aposta per la ciutat de Reus amb la creació de més de 300 nous llocs de treball en els pròxims 2 anys. La previsió és, en una primera fase, doblar la plantilla actual, passant de 160 a 320 treballadors durant aquest 2022, fins a arribar als 500 professionals, el 2023.

L'anunci l’ha fet aquest matí el vicepresident de Digital Business Applications de T-Systms Iberia, David Oliva, qui ha destacat que “des de que al 2009 vaig impulsar la creació del nostre Centre de Valor a Reus, fins avui en dia, hem confirmat que la ciutat s’ha convertit en un pol d’atracció de professionals d’alt nivell de tota Europa. A més, per a cada professional d’Europa que ve a Reus, es creen nous llocs de treball per als joves de la localitat”.

L’empresa està instal·lada a REDESSA Tecno i REDESSA Viver i va ser la primera tecnològica que es va instal·lar als centres d’empreses de la ciutat, concretament al situat al Camí de Valls, l’any 2009. Posteriorment, l’any 2011, amb la posada en marxa del centre d’empreses de REDESSA Tecno, va ampliar els espais, ocupant uns 400 m2 del centre d’empreses del Parc Tecnològic i d’Innovació del Tecnoparc. Actualment, en les dues seus a Reus hi treballen un total de 160 professionals.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha posat en valor que “l’aposta de T-Systems per continuar creixent a Reus i a REDESSA, referma el posicionament de la ciutat com a referent en l’àmbit de les noves tecnologies a la Catalunya Sud, des d’on continuarem treballant per captar i retenir talent al territori”.

Pel que fa a l’àmbit d’activitat, els projectes que T-Systems impulsa des de les instal·lacions de REDESSA estan vinculats a la salut, l’automoció, les administracions públiques i el sector financer. David Oliva, ha assenyalat que “Reus s’ha consolidat como un centre d’innovació y des de T-Systems volem continuar donant suport al creixement del Clúster TIC que té la seu a la ciutat i participant en activitats com el Hub Foodtech & Nutrition que s’impulsa amb la col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili, la Diputació de Tarragona, Eurecat, el Clúster TIC i l’Ajuntament de Reus a través de REDESSA”.

Amb la creació d’aquests nous llocs de treball la companyia desenvoluparà projectes vinculats a digitalització i a la incorporació d’empreses al cloud; amb actuacions per a les principals companyies d’automoció, Institucions públiques i operadors de transport públic d’arreu d’Europa.

Actualment, als centres d’empreses de REDESSA hi ha més de 150 empreses instal·lades, amb prop de 1.400 professionals.

Paraules clau:

Notícies relacionades