Back to top

El talent artístic dels joves reusencs aflora a l'Off RTM

Aquest dissabte ha vist la llum el projecte "Off RTM", una iniciativa formativa i de creació artística entre els joves que ha nascut en el marc del Reus Teatre Musical. Des del festival asseguren que l'experiència ha estat molt positiva, i ja pensen en repetir-la en properes edicions.
micromusical del projecte off RTM

Il·lusió, creació, aprenentatge... tots aquests adjectius defineixen l'Off RTM, un projecte destinat als joves d'entre 15 i 18 anys que s'ha creat per satisfer dues demandes del sector, tal i com s'explica des de l'organització: fomentar un espai de formació i donar les eines perquè els joves siguin capaços de crear representacions artístiques.

Alguns amb més experiència que altres, però tots ells, amateurs, han estat els 14 escollits d'entre una trentena de candidats a participar en el projecte.

El projecte s'havia donat a conèixer entre els instituts i escoles de música, i ha posat en valor el talent dels joves artistes reusencs.

El resultat ha estat molt satisfactori, i des de l'organització ja pensen en repetir l'experiència en properes edicions. També els participants asseguren haver après i gaudit molt del projecte artístic.  

De moment, però, les expectatives se centren en el festival pròpiament dit, on durant els dies 14, 15 i 16 de  novembre el Bravuim Teatre oferirà tres espectacles musicals de petit i mitjà format creats al territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades