Back to top

Talent, creativitat i bàsquet al Parc de Nadal de Reus

El Parc de Nadal de Reus torna a estar en marxa un any més. Amb prop d'una vuitantena d'activitats, el parc se centra en el talent i la creativitat com a eixos temàtics. La proposta arriba a la seva 40a edició amb diverses novetats com activitats d'exterior o un escenari on els nens i nenes poden cantar i ballar com estrelles.
Talent, creativitat i bàsquet al Parc de Nadal de Reus

Activitats esportives, treballs manuals o propostes de lleure. Un any més el Parc de Nadal obre les seves portes per oferir als nens i nenes tot un ventall d'iniciatives on prop d'una seixantena d'entitats i empreses hi participen. Enguany més de 6.000 metres quadrats dedicats a tot tipus d'activitats per a totes les edats, des de la ludoteca pels més petitons fins a un circuit de karts per a nens i nenes més grans. Tot plegat sense de deixar de banda les actuacions i cercavila que el recinte acull sempre durant els dies del parc.

El parc acull enguany més de vuitanta activitats diferents. Per celebrar la 40a edició de l'esdeveniment s'han preparat diverses novetats com un Reus Talent, on els nens i nenes poden ballar i cantar com estrelles en un escenari preparat per a l'ocasió. El bàsquet també juga un paper important en aquesta edició amb un espai dedicat a la Ciutat del Bàsquet Català 2019 i com activitats d'exterior també destaca un passeig en ponis o un circuit de patinets elèctrics.

El parc estarà obert fins al divendres 4 de gener, exceptuant el dia 1 que estarà tancat.

Paraules clau:

Notícies relacionades