Back to top

Talent local en el documental d'un invent d'abast global

Un grup d'estudiants de comunicació audiovisual i publicitat i relacions públiques de la URV s'ha encarregat de recollir el projecte 'The Blue Box' en una peça audiovisual.

Fa un temps sortia a la llum el projecte d'una jove enginyera biomèdica de Vallmoll, la Judit Giró, que presentava una capsa amb la qual podia detectar-se precoçment el càncer de mama, mitjançant una mostra d'orina: The Blue Box. Ara, l'Anna, la Clàudia, la Marina, la Raquel i la Silvia, un grup d'estudiants de comunicació audiovisual i publicitat i relacions públiques de la URV, han dedicat el seu treball de fi de grau a repassar la trajectòria de l'start-up, amb el documental 'Behind The Box'.

Estrena a Barcelona i possible projecció al territori

El film barreja diversos formats audiovisuals. Des de l'equip, creuen que és molt positiu que projectes globals apostin per creadores audiovisuals que s'han format al territori. L'estrena del documental es produirà aquesta mateixa tarda de divendres 16, a les 18h, a l'Imagin Cafè de Barcelona. Tot i això, no descarten fer una projecció a Reus aviat, per poder mostrar la seva feina i el projecte biomèdic en l'àmbit local.

Paraules clau:

Notícies relacionades