Back to top

Tallar i afaitar els cabells per una bona causa

La campanya solidària “Deixa’t prendre el pèl” per a la investigació del càncer infantil recapta més de 17.000 euros.
Un client tallant-se el cabell per la investigació del càncer infantil

La campanya solidària 'Deixa't prendre el pèl' per a la investigació del càncer infantil recapta 17.271 euros entre talls de cabell i barberia, donatius, marxandatge i aportacions dels establiments col·laboradors i patrocinadors. La segona edició d'aquesta iniciativa del barber cambrilenc Javier Torrente va convertir diumenge el passeig Marítim de Cambrils en una gran perruqueria solidària.

La esdeveniment va comptar amb la participació d'un total de 81 barbers i barberes de tot l'Estat, que van realitzar un total de 850 talls de cabell i barberia (un 70% més que l’any passat). Durant l'esdeveniment es van recaptar 10.370 euros entre els donatius pels talls de cabell i barba, la venda de samarretes, polseres solidàries de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i altres productes de marxandatge, tiquets per sortejos de productes i aportacions voluntàries de particulars. El resultat d'aquesta xifra més les aportacions fetes pels establiments  col·laboradors i patrocinadors suma un total de 17.271 euros bruts. Els fons recaptats es destinaran a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona per a la investigació del càncer infantil.

Durant l'esdeveniment es va fer un minut de silenci i es van enlairar globus blancs en homenatge a les víctimes de l'atemptat, coincidint amb el dia que feia un mes exacte dels fets.