Back to top

Tallen la tercera cama de la Vella Quaresma

Aproximadament 300 participants s'han apropat a la plaça de les Peixateries Velles per formar part de l'espectacle teatral i musical que ha estat encapçalat pel personatge d'en Carni

El personatge d'en Carni, acompanyat pels nanos de Reus i l'Agrupament Escolta la Mulassa que enguany celebra 40 anys, han tallat aquest divendres 10 de març la tercera cama a la Vella Quaresma. Ho han fet a través d'un espectacle teatral i musical a la plaça de les Peixateries Velles que ha reunit infants de l'Escola Alba, Font del Lleó, Petits del Barri SJO, Petits del Barri Migjorn, La Vitxeta, Sant Bernat Calvó i Maria Rosa Molas. Han sigut al voltant de 300 els participants els que s'han sumat a la celebració.

Projecte Vincles

D'entre els nens i nenes que s'han apropat a veure l'espectacle es troben els de l'Escola Prat de la Riba, que a través del projecte Vincles han pogut formar part de tota la producció que engloba l'esdeveniment des de les primeres setmanes i també creant les rimes que s'han llegit aquest divendres a l'espectacle.

La cerimònia es repetirà cada divendres, fins al dimecres de Setmana Santa, que es tallarà l'última cama.

Paraules clau:

Notícies relacionades