Back to top

El Taller Baix Camp incorpora la realitat virtual als seus centres

Per una banda, els permet apropar-se al mindfulness, amb exercicis de relaxació i experiències sensorials, i per altre, exercicis que permeten l'estimulació cognitiva i moviment corporal

Crear una experiència completament immersiva amb l'objectiu de disposar d'activitats adaptades a les necessitats de totes les persones que atenen al Taller Baix Camp. Aquest és el motiu pel qual el centre ha incorporat un projecte de realitat virtual amb diferents exercicis. L'aplicació els permet, per una banda, treballar la relaxació i el mindfulness, amb experiències sensorials, gràcies als sorolls i paisatges, i per altre, el moviment i l'estimulació cognitiva amb exercicis que els fan interactuar.

En un futur esperen poder interactuar des de diferents llocs

Tot i que fa poc que l'activitat ha arribat al centre, els alumnes estan molt contents de poder utilitzar-la. La voluntat és, que en una segona fase, es pugui aconseguir que dues o més persones usuàries puguin interactuar al mateix temps en el mateix espai, i entre elles, independentment de la distància física.

Es tracta de la culminació d'un projecte que el Taller Baix Camp va començar fa 5 anys amb la incorporació de noves tecnologies en les activitats del dia a dia dels seus usuaris i el projecte de realitat virtual ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Fundació Privada Reddis i Industries Teixidó. 

Paraules clau:

Notícies relacionades