Back to top

El Taller Baix Camp incorpora un vehicle per potenciar l'aposta mediambiental

El Taller Baix Camp ha incorporat aquest dimarts al matí un camió a la seva entitat per facilitar el treball i la gestió de la seva àrea mediambiental. Aquest els permetrà continuar treballant en dues deixalleries de la ciutat i en benefici dels col·lectius més necessitats.

Aquest dimarts dia 2 d'agost, el Taller Baix Camp ha presentat la incorporació d'un vehicle, que s'emmarca dins del projecte "Fórmula Solidària", amb la voluntat de facilitar la seva tasca i permetre'ls arribar més fàcilment a més llocs. El projecte, en col·laboració amb 'Fundació la Caixa' i 'CaixaBank' ha permès adquirir el vehicle al Centre Especial de Treball, una iniciativa que forma part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible-Agenda 2030.

La col·laboració té com a objectiu potenciar l'aposta mediambiental gràcies a la dotació d'un camió que donarà suport al conjunt d'accions que l'entitat està duent a terme i ajudarà que l'entitat disposi dels mitjans materials per continuar treballant en benefici de les persones i col·lectius més necessitats.

Taller Baix Camp

Recordem que el Taller Baix Camp és una associació sense ànim de lucre que s'encarrega de la gestió de les dues deixalleries de la ciutat, forma part del projecte de Gestió Alimentària per evitar el mal ús dels aliments, i treballa per a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades