Back to top

Tancat l'accés rodat a La Mussara

L'Ajuntament de Vilaplana ha aconseguit que la Diputació, que és qui gestiona la carretera que hi dona accés, en limiti l'accés i s'obligui a caminar per arribar fins a l'antic nucli.

La Diputació de Tarragona tanca el trànsit roda a La Mussara i ara només s'hi podrà arribar deixant el vehicle al poble de Vilaplana i pujant-hi a peu, o bé aparcant al refugi i fent el darrer tram de carretera també caminant. La voluntat és evitar les aglomeracions que poden arribar a malmetre el poble antic de La Mussara. 

L'alcalde de Vilaplana, Josep Bigorra, explica que "fa molts anys que vam fer la petició i amb el canvi de govern a la Diputació hi vam insistir". Finalment, i tenint en compte que hi ha hagut la pandèmia pel mig, s'ha desencallat la situació. 

Bigorra assegura que tots els excursionistes que arriben al terme de Vilaplana i pugen a La Mussara per algun dels camins habilitats són benvinguts. Ara s'espera que la Diputació de Tarragona construeixi una mena de rotonda a la zona del refugi que permeti la circulació adequadament en aquest punt. 

ENTREVISTA | Josep Bigorra, alcalde de Vilaplana

Paraules clau:

Notícies relacionades