Back to top

Tanquen consultoris per optimitzar els recursos sanitaris

Montbrió del Camp, Riudecanyes, Vinyols i els Arcs i Botarell tancaran, aquesta setmana, el seu consultori i l'atenció sanitària la rebran al CAP de Riudoms.
Riudecanyes.

La crisi sanitària ja es comença a notar en el personal dels diferents centres. És el cas de diversos petits municipis del Baix Camp que veuen com aquesta setmana es tancarà el seu consultori temporalment. Es tracta, almenys, de Montbrió del Camp, Vinyols i els Arcs, Riudecanyes i Botarell.

Aquests depenen de l'Àrea Bàsica de Salut de Riudoms i se'ls ha comunicat que les consultes, tant de pediatria com de medicina general, es centralitzaran al CAP de Riudoms. Una decisió que es dona davant de la falta de recursos. De fet, s'han registrat diverses baixes de personal, tant per malaltia del personal sanitari, com per risc, en haver estat en contacte amb persones que han contret la COVID-19. Així ho explica el tinent alcalde de Montbrió del Camp, José Luis Matilla.

L'atenció domiciliària i telefònica es manté

Els serveis sanitaris a domicili es mantindran a tots els municipis. L'atenció sanitària es durà a terme, tots els dies de la setmana, entre les 8 del matí i les 8 del vespre al CAP de Riudoms. Tot i això, les autoritats recorden la necessitat d'acudir-hi en cas d'urgència.

A la vegada, les trucades i els controls telefònics es derivaran a l'ABS de Riudoms, al 977850440.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades