Back to top

El Tastet de Ciència vol despertar l'interès científic

Uns 400 alumnes de primària, secundària i cicles formatius, han participat en la sisena Fira Tastet de Ciència. Una iniciativa oberta a la ciutadania per transmetre coneixements científics, matemàtics i tecnològics a base de jocs i experiments didàctics.
fira tastet de ciència

En una taula expositiva ens expliquen el funcionament del volcans de forma molt didàctica. Aquesta és només una de les experiències que s'han pogut viure aquest dissabte a la plaça de l'Univers de Reus, l'espai que ha acollit la sisena Fira Tastet de Ciència. En una altra taula, després d'unes explicacions prèvies, els visitants experimenten què passa quan es barregen dos productes: el bicarbonat sòdic i l'àcid cítric.

Tot plegat forma part d'una iniciativa que va començar a agafar forma ara fa uns vuit anys.

Una trentena de centres del Camp de Tarragona, amb la complicitat d'un centenar de professors, han participat en aquesta edició de la fira, que ha anat creixent any rere any.   

La fira té, doncs, tres objectius: motivar els alumnes en l'àmbit de la ciència, donar visibilitat a la feina que els professors desenvolupen dins les aules, i transmetre als visitants coneixements científics bàsics d'una manera divertida i experimental.    

Paraules clau:

Notícies relacionades