Back to top

El tastet de l'Aula de Sons, primer acte pels seus 25 anys

Diferents formacions de música tradicional catalana s’han trobat a l’espai de La Palma en una jornada doblement especial, també pel retorn a la presencialitat.

Dissabte de tastet per les aules de sons catalanes, a Reus. Després de dos anys de trobades en línia, La Palma va acollir aquest cap de setmana les diferents formacions de música tradicional del territori. La jornada de retrobament va servir per compartir experiències entre professors i alumnat i per tractar temes com són les xarxes socials o la direcció d’escena, qüestions que no s’acostumen a treballar durant el curs ordinari.

Enguany, aquest tastet de primavera també era especial perquè simbolitzava l’inici de la celebració dels 25 anys de l’Aula de Sons. Des de la formació reusenca valoren molt positivament el camí pedagògic recorregut i senten orgull en veure que alumnes, amics i professors ara es troben lligats a grans projectes professionals.
 
La pluja no va permetre els concerts simultanis a les diferents places cèntriques de Reus, però sí que es va fer una actuació a la sala polivalent de La Palma. Pel que fa al retorn a la presencialitat de les trobades, auguren bones perspectives amb l’arribada del bon temps i de les festes majors.

Paraules clau:

Notícies relacionades