Back to top

Tastos i concursos gastronòmics a la Fira de la Cullerada

Mont-roig del Camp ha celebrat l'edició 137 de la Fira, una fira que posa especial èmfasi en la gastronomia amb l'espai de la Cullerada. Enguany, i com a novetat, ha inclòs un concurs de cuina.
fira de la cullerada

Des de plats, lleugers i més complerts, a suculents postres. Aquestes han estat les propostes que la dotzena de participants han presentat al primer concurs de cuina de la Cullerada. En el cas de la Pilar Mendoza, per exemple, ha elaborat una crema de biscuit i merenga, o l'Eduard Granados, ha preparat una truita de patata amb moniato.

La Cullerada ha comptat amb 24 estands que han ofert els seus productes als visitants. Enguany s'ha volgut impulsar l'espai facilitant que els visitants es quedin a tastar i consumir els productes adquirits.

Segons la regidora d'Impuls Econòmic i Turisme, Yolanda Pérez, "el que vam fer enguany és que els vam demanar que oferissin, també, la possibilitat que es pugui menjar aquí. O sigui, per exemple, el que ven formatge, que vengui plats de formatge, el que ven vins o vermuts, que vengui també gots de vins o copes de vins, i això el que ha provocat és que la gent es quedi en aquest espai, i es vegi més ambient".

L'origen de la Cullerada és una adaptació de la fira tradicional, dedicada als pagesos, a l'intercanvi d'eines o a la promoció dels productes de proximitat.

La fira conté altres activitats com una cercavila de gegants, una holi party, música, activitats esportives o atraccions de fira.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades