18:15 - 9 desembre 2019
Gastromobil
Tataki de mitjana de vedella
Les receptes del Gastromòbil: Restaurant L’Espurna d'en Jordi Gallau de Cambrils

El Jordi Gallau és el xef de L'Espurna d'en Jordi Gallau, un restaurant de cuina mediterrània on també trobareu plats com aquest Tataki de mitjana de vedella. Preneu nota que comencem!
Ingredients
- Mitjana de vedella
- Salsa de soja
- Oli de girasol
- Oli d’oliva DO Siurana
- Gingebre
- Suc d’una llimona
- Llavors de rosella
Elaboració
- Feu una salsa amb la salsa de soja, oli de girasol, oli d’oliva DO Siurana Gingebre, el suc d’una llimona i llavors de rosella.
- Poseu la carn a macerar amb la salsa.
- En la cuina professional la maceració es fa entre 40 i 60 dies, però a casa, deixeu-la macerar el màxim temps possible, al vostre gust.
- Després feu talls d’un dit de gruix i marqueu-los a la paella amb un raig d’oli d’oliva.
- Serviu la carn acompanyada amb la salsa de la maceració.
El Restaurant
Restaurant l'Espurna d'en Jordi Gallau
Telf.: +34 977 36 31 27
Carrer Pau Casals, 39 Cambrils
Maridatge
Mon Pare Criança 2016, Les Vinyes del Convent