Back to top

Tatuatges solidaris per la lluita contra el càncer

Makéame Barber Shop & Tatto ha organitzat per aquest dissabte una jornada de tatuatges solidaris. Els assistents es podran fer un petit tatuatge per 30 euros i els beneficis seran donats a la lliga contra el càncer. L'esdeveniment durarà tot el dia i estarà amenitzat amb música i festa.
Tatuatges solidaris per la lluita contra el càncer

Fusionar el món dels tatuatges amb la solidaritat és una combinació poc habitual però aquest pròxim dissabte serà una realitat. Aquest estudi de tatuatges reusenc ha organitzat una jornada on els assistents es podran fer un tatuatge de 5 centímetres per donar els beneficis a la Lliga contra el Càncer.

El propietari de Makéame Barbershop & Tatto, Roger Navarro, comenta que "Nosaltres tenim un plec de dibuixos. Hem fet la rosa de Reus, el llaç de la lluita contra el càncer, estels.... però farem qualsevol cosa que no passi de cinc per cinc centímetres i sigui dibuix lineal, perquè la idea és fer tants tatuatges com puguem. El dia 24 en si serà una marató, ni més ni menys, una marató a veure quants tatuatges podem fer".

Tot i que ja no queden hores disponibles per tatuar-se en aquesta primera jornada, des de l'organització s'anima a assistir a l'estudi igualment, ja que consideren l'esdeveniment com una festa on es podrà escoltar el millor Rock & Roll de la mà del Dj.Samuel M, i també s'oferirà vermut als assistents.

Navarro també explica que "gairebé la meitat de les persones que tenen hora reservada no van tatuats. Són gent que no s'han tatuat mai que diuen que ho volen fer perquè és la jornada solidària. És molt maco veure a gent gran, perquè alguns dels que han trucat són gent gran i no van tatuats i que diguin que els hi fa una mica de por però que volen col·laborar en la causa".

L'organització qualifica aquesta primera jornada de tot un èxit donat que les hores reservades en van exhaurir en poques hores i asseguren que aquesta serà la primera de moltes jornades solidàries per tal de consolidar l'esdeveniment.

Paraules clau: