Back to top

El Teatre Fortuny aprofita el tancament per fer manteniment

S'ha abaixat la làmpada per fer manutencions i també es pintaran les zones de l'entrada al Teatre

La icònica làmpada del Teatre Fortuny s'ha abaixat a l'alçada de la platea per netejar-ne els vitralls i canviar-ne les bombetes. Aquest manteniment de l'estructura que il·lumina el teatre es feia cada 3 o 4 anys però ara feia 7 anys que no es realitzava.

A partir d'aquest dilluns, un equip tècnic s'encarregarà de cobrir els seients del teatre per netejar les peces de vidre amb un producte químic i canviar-ne les bombetes. A més, es pintaran les parets de la zona del vestíbul, els accessos i les escales. Tot plegat suposarà una despesa aproximada de 30.000€ segons el gerent del consorci, Josep Margalef.

La programació del teatre tornarà aquesta tardor, amb l'espectacle "Fait en France" del Cicle Grans Mestres el 5 d'octubre.

Comprar entrades pels propers espectacles

La història de la làmpada

Segons Josep Margalef, a les reformes de l'any 1882 van veure que al sostre hi faltava "un element que identifiqués la nostra zona". Així que els dissenyadors i els arquitectes del moment se'ls va acudir crear "una mena de sol". Aquesta estructura, que ocupa gairebé tot el sostre del teatre, s'ha convertit en un dels elements més característics de la sala.

Paraules clau:

Notícies relacionades