Back to top

El Teatre Fortuny, un dels platós de La Marató de TV3

Per primera vegada a la seva història, el programa surt dels platós de TV3 i Catalunya Ràdio, i es reparteix en cinc platós televisius arreu del territori que emetran simultàniament durant tot el dia.
Marató teatre fortuny

Un programa des de diverses localitzacions

Entrevistes amb diversos testimonis, música en directe i moltes coses més seran els protagonistes de l'escenari del Teatre Fortuny el pròxim 15 de desembre. El motiu? La Marató de TV3. I és que enguany, el programa solidari per excel·lència de la televisió catalana ha decidit sortir dels platós de casa seva per tombar arreu del territori.

Reus, una de les ciutats més implicades

De fet, la ciutat reusenca és una de les poblacions més implicades amb la causa, juntament amb Olot i Tàrrega. És per això, que ha portat als organitzadors ha escollir la capital del Baix Camp com un dels platós mòbils d'aquesta edició.

Marató teatre fortuny

Més de 50 activitats

Les activitats es duran a terme tant a dins del Teatre Fortuny com a fora a la plaça del Prim. Les associacions i entitats reusenques tenen previst organitzar més de 50 activitats per aquell dia, i les d'arreu de la comarca més d'un centanar.

Per assistir de públic al Teatre Fortuny hi haurà dos torns, el de matí i el de tarda. L'aforament és limitat, per això és necessària tenir invitació.

Connexió simultània amb el Quim Masferrer

La connexió amb el presentador principal del programa, el Quim Masferrer, serà simultània durant tot el dia. Mentre que els encarregats de presentar la gala de Reus, seran els periodistes Josep Cuní i l'Helena Garcia Melero.

Marató teatre fortuny

Pinya simbòlica a la plaça del Prim

Per acabar la jornada, i aprofitar la forta tradició castellera reusenca. La colla dels xiquets de Reus recrearan la imatge gràfica de la Marató d'aquest any, i faran una pinya juntament amb altres colles castelleres de la província, sense camises identificatives, i la gent que s'hi vulgui sumar, a la plaça del Prim. Tot plegat, un conjunt d'activitats que de ben segur que no ens deixaran indiferents.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades