Back to top

El teatre Fortuny i el Círcol estrenen vestíbul

El Círcol ha remodelat els baixos de l'edifici de la plaça del Prim que comparteixen l'entitat i el teatre Fortuny. El projecte ha estat possible gràcies a la col·laboració público-privada.

En només dos mesos i mig ha canviat totalment la fisonomia de l'entrada que tenen en comú el teatre Fortuny i el Círcol. L'edifici, que data del 1882, ha sofert diverses transformacions al llarg dels anys, i la remodelació del vestíbul era un dels projectes que tenia pendent, des de fa anys, l'entitat. L'espai ha guanyat lluminositat amb el domini del color blanc a les parets i sostre, però ha mantingut els elements arquitectònics clàssics. També la instal·lació de miralls al sostre i de marbre al terra contribueixen a donar-li aquest aire lluminós, dinàmic i d'amplitud. Així doncs, és una intervenció actual i elegant però respectuosa amb l'estil original.    

Polítics, empresaris i responsables d'entitats

L'associació cultural i recreativa El Círcol, encapçalada per la seva presidenta, Patrícia Terradellas, ha valorat molt positivament la col·laboració entre l'administració pública, amb aportacions econòmiques per part de l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona, i l'empresa privada, amb la participació del grup Teixidó.

presidenta del círcol amb placa commemorativa'21

A l'acte inaugural hi han assistit nombroses personalitats polítiques del territori i representants del món empresarial i civil de Reus. Entre els quals, els cinc darrers presidents de l’entitat, i els presidents de les entitats acollides a El Círcol. Els parlaments han estat presidits per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el president del Grup Teixidó, Ferran Teixidó. 

Paraules clau:

Notícies relacionades