Back to top

El Teatre Fortuny presenta la programació del pròxim semestre

La nova programació prevista per al primer semestre de l’any vinent estarà formada per un total de 23 espectacles i 29 funcions

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha presentat aquest matí la nova proposta de programació prevista per al primer semestre de l’any vinent i que estarà formada per 23 espectacles i 29 funcions

La nova programació té com a referent la implicació del Consorci en la participació i producció de diferents títols que es representaran a l’escenari del Fortuny els propers mesos. Així mateix, pel que fa al teatre, dins d’aquesta programació el públic podrà gaudir de veritables obres mestres de la literatura tan contemporània com la més tradicional, amb textos de dramaturgs universalment reconeguts com Àngel Guimerà; Federico Garcia Lorca; Alfredo Sanzol; Florian Zeller i Laetitia Colombani.

Què s'hi podrà veure?

Es continua treballant en la proposta artística del Teatre Fortuny per tal de reafirmar-se com a centre de referència cultural del territori, i per aquest proper semestre de 2023, a l’escenari del Fortuny s’hi podran veure un total de 23 espectacles i 29 funcions, amb 10 espectacles de teatre; 5 de música;  3 de dansa; 2 en òpera, i pel que fa als familiars, 3 espectacles amb 8 funcions.

Títols tan assenyalats com la darrera producció del Teatre Lliure “Yerma”, sota la direcció de Juan Carlos Martel; “Delicades”, de la companyia T de Teatre que celebra els 30 anys d’existència; “La Trena” o la nova versió de “Terra Baixa”, de Pablo Ley.

Consulta la programació sencera

La participació de la vallenca Mariona Escoda, presentant el seu darrer treball, i un concert amb Ara Malikian, compartiran l’espai que la programació dedica a la música, amb la formació de música barroca "Vespres d’Arnadí", amb Marta Matheu i Alex Potter, o també amb el Concert núm. 12 de Mozart, que obre la programació el dia 17 de gener, a càrrec d'Elisabeth Leonskaja i la Franz Schubert Filharmonia, dirigits per Tomàs Grau.

La dansa portarà la producció de les 4 estacions i la producció del Consorci de l’espectacle de dansa i teatre “Somniu”, amb la participació dels ballarins de la ciutat Marc Jubete i Ariadna Llussà, i Aïda Pitarch, entre d’altres.

Abonaments

Els abonaments ja estan disponibles i les entrades per als espectacles de fora d'abonament es començaran a vendre el 15 de desembre. La resta de localitats es posaran a disposició del públic general el 16 de gener. 

Paraules clau:

Notícies relacionades