Back to top

El Teatre Fortuny programa 37 representacions per a la propera temporada

El consorci segueix apostant per la música, la dansa i el teatre amb l'objectiu d'obrir-se a nous públics i consolidar els ja fidelitzats. El teatre Fortuny ofereix una programació d'estrena, tant del territori com internacional, i amb això vol recuperar la davallada d'ocupació que ha patit aquesta temporada.
El consorci segueix apostant per la música, la dansa i el teatre

El teatre Fortuny es prepara de cara a la propera temporada apostant per la música i la dansa. Entre els mesos de gener i maig, l'espai acollirà un total de 25 espectacles programats i 37 representacions totals, moltes de les quals són estrenes. Algunes de les grans apostes recauen en l'àmbit musical, amb actuacions de grups del territori com Love of Lesbian, Els Pets o Lax'n'Busto, així com d'altres internacionals, com el violinista libanès Ara Malikian. "Parlar d'ell és parlar d'un nou projecte. Fa una petita gira per Catalunya per iniciar la seva gira a Anglaterra presentant el seu nou treball 'Royal Garage World Tour', que tindrem aquí el 17 de gener", explica el gerent del Teatre Fortuny, Josep Margalef.

L'altre punt important de la programació serà la dansa, amb la representació del Trencanous a càrrec del Ballet Imperial Rus el dimecres 9 de gener. Una aposta per la dansa que es prolongarà amb actuacions de Los Vivancos o el Premi Internacional Roseta Mauri. Encara que aquesta temporada algunes de les representacions van tancar-se amb ple absolut, el teatre ha notat una davallada en l'ocupació de butaques. Una disminució de públic que atribueix a la crisi del sector, però que espera recuperar aquest any. "En aquests moments estem en el 75% d'ocupació mitjana i un 78% d'abonament, una davallada respecte al 80% de l'any 2017. Estem més o menys en les xifres de 2016 un altre cop", afegeix Margalef.

El teatre també manté el cicle Grans Mestres, que s'està consolidant a l'agenda reusenca i celebrarà la seva sisena edició dedicada a la dona.

Paraules clau: