Back to top

El Teatre Fortuny es torna a omplir de solidaritat

El Teatre Fortuny de Reus torna a ser, durant aquest dijous, el teatre més solidari de la ciutat amb la 16a edició de la Marató de Donants de Sang. Sota el hastag #sangfluencers, el certamen té l'objectiu de millorar les reserves de sang del país i espera arribar a les 1.000 donacions.
Marató de Sang

1000 donacions. Aquest és el repte del Banc de Sang i Teixits durant la marató que s'organitza avui fins a les 9 del vespre al Teatre Fortuny de Reus. A mig matí, dues hores després de l'inici de la marató, l'afluència de donants era tranquil·la, i la xifra de donacions es situava al centenar de persones. Un nombre que des del Banc de Sang i Teixits esperen incrementar al llarg del dia per tal d'augmentar les reserves de Catalunya, que ara mateix es troben baixes.

Sota el hastag #sangfluencer l'organització pretén que la marató arribi a tots els públics, inclosos els més joves, i que a més a més de donar sang, en facin difusió a través de les xarxes socials, per tal d'arribar al màxim de persones possibles. Una novetat d'enguany és la donació de plasma mitjançant cita prèvia.

Pel que fa al perfil de donants és variat, només cal ser una persona sana entre 18 i 70 anys, i pesar més de 50 quilos. Així doncs, qui ho vulgui avui fins a les 9 del vespre pot anar al Teatre Fortuny, i posar el seu granet de sorra a la marató.

Paraules clau: