Back to top

El teatre musical torna al Bravium de la mà de l'RTM

El Festival Reus Teatre Musical arriba del 9 a l'11 de novembre. Les Artistes Locals organitzen aquest certamen que enguany acollirà 3 espectacles de petit format.
El teatre musical torna al Bravium de la mà de l'RTM

Amb l'objectiu de portar el teatre musical de petit format a Reus, El col·lectiu Artistes Locals han organitzat una altra edició de l'RTM. Aquest certamen arriba a la seva 5a edició i enguany han pujat el llistó amb espectacles de gran qualitat. Rita Barber estrenarà el festival amb "Ventures i Desventures d'una actriu de Musical", una proposta humorística que reflexiona sobre el món d'aquesta disciplina. Joan Vázquez també passarà per l'escenari del Bravium, amb el seu espectacle Paquito Forever, una història basada en la vida real de Paco Alonso.

Georgina Llauradó és la directora del festival Reus Teatre Musical i explica que el públic hi trobarà "artistes de primera línia del teatre musical amb propostes molt intimes i amb 3 perles d'espectacles que s'han de venir a veure".

Els darrers en actuar seran la Companyia Aules, que presentaran el seu musical "Tot el que no ens vam dir" una reflexió sobre la moral qüestionada per un grup d'alumnes de filosofia. El festival dóna l'oportunitat a companyies professionals catalanes i nacionals d'aquest gènere per tal de posar el valor la seva feina i apropar-la al públic reusenc".

Llauradó afegeix que "fa molta falta. Fa falta per al públic i fa falta també pels artistes. Hi ha moltes companyies de teatre musical de petit format que val molt la pena veure".

Les entrades pels diferents espectacles ja estan a la venda i es poden adquirir per 10 euros.

Paraules clau:

Notícies relacionades