Back to top

Teatre de petit format i local

Bravium i Orfeó han vibrat amb dos espectacles aquest cap de setmana.
teatre

Intens cap de setmana d'activitat teatral a la ciutat. Més enllà de les grans programacions als teatres Fortuny i Bartrina, aquest cap de setmana ha servit també per veure com les companyies locals presenten formats diferents, divertits i de qualitat, a les sales menys comercials. Bravium i Orfeó han vibrat amb dos espectacles aquest cap de setmana.

Teatre Bravium acull 'No et preocupis, Ulls Blaus'

'No et preocupis, Ulls Blaus' ha tornat a representar-se al Teatre Bravium. L'obra, protagonitzada per Carles Pitarch i Pep Lozano i dirigida per Jordi Vall, ens acosta al personatge de Curt Kobain, l'icònic cantant del grup de Grunch Nirvana. Enguany se celebra, precisament, 25 anys de la mort de Kobain.

Un text del mexicà Sergio Zurita que enfronta Curt Kobain i Frank Sinatra.Sinatra intenta evitar el suïcidi del jove cantant mentre sonen cançons dels dos músics. Dos homes molt diferents que descobreixen que, en el fons, són iguals en molts aspectes de les seves vides...

'Els Mossens Cantaires', a l'Orfeó Reusenc

orfeo

D'altra banda, el Teatre de l'Orfeó Reusenc ha estat l'escenari de l'estrena de 'Els Mossens Cantaires”, protagonitzada per Joaquim Sorio i Jordi Jubany i dirigida per Lluís Graells. La nova proposta de projecte Longànime que s'ha pogut veure durant tres dies i que ha comptat amb un èxit de públic destacable.

Dos mossens que tenen la missió de revolucionar el sermó dels diumenges i que barregen boleros i cançó catalana de tota la vida sobre l'escenari. Un exercici de revisió de les lletres d'aquelles cançons que s'han interpretat mil i una vegades i que potser mai ens hem parat a escoltar detingudament...

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades