Back to top

El Tecnoparc de Reus se suma a la xarxa de parcs tecnològics de Catalunya i Espanya

REDESSA ha sigut qui ha acreditat els serveis i les instal·lacions del parc

Aquesta setmana, el Tecnoparc ha entrat a formar part de la xarxa de parcs científics i tecnològics d'Espanya i de Catalunya.

Per tal de ser membre d'aquestes associacions, els parcs han de comptar amb terreny per a empreses, instal·lacions que ofereixin serveis comuns i brindar suport a la innovació a través de vincles amb universitats o centres d'investigacions, a més de la presència d'empreses innovadores, entre d'altres.

El Tecnoparc, un més de la xarxa de parc tecnològics

En el cas de Tecnoparc ha sigut REDESSA qui ha acreditat els serveis i les instal·lacions que defineixen aquest parc. La regidora d'Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès ha explicat que "aquest tràmit és un pas més a favor de la innovació i el coneixement per consolidar la ciutat com a pol de creixement econòmic i de captació i retenció de talent, alhora que reforcem els lligams amb la comunitat científica i educativa".

L'associació de parcs tecnològics d'Espanya i la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya han valorat positivament el seu enfocament cap als sectors TIC, agroalimentari, sanitat i turisme i la presència de la seu del Clúster TIC i l'Escola TIC en aquesta zona, a més del projecte de la incubadora TIC i l'aposta per la creació d'startups i spinoffs.


do montsant

 

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades