Back to top

El teixit empresarial de la Catalunya Sud fa pinya

Impuls CatSud és una associació que uneix una cinquantena d'empreses i associacions empresarials de la Catalunya Sud.

Sumar esforços per aconseguir millors resultats. Aquest és l'objectiu principal de l'Impuls CatSud Regió de Coneixement, una associació que s'ha presentat oficialment aquesta setmana i que aplega al voltant d'una cinquantena d'empreses i associacions empresarials de la Catalunya Sud

D'aquesta manera, el teixit empresarial del territori vol potenciar la seva força industrial amb el disseny d'estratègies innovadores, el foment de la internacionalització, la creació d'una agència de desenvolupament econòmic a la regió i, sobretot, la creació de lligams ferms amb la Universitat Rovira i Virgili.

Una oportunitat per les empreses del territori

Malgrat que ens trobem en temps de crisi i inestabilitat econòmica, des d'Impuls CatSud creuen que aquesta aliança és una oportunitat per les empreses del territori. La idea és que més empreses puguin formar-hi part, perquè tal com ha exposat Maria Mas, la directora gerent de l'AEQT, qui també forma part de l'associació, no es tracta d'un projecte només per uns quants, sinó que unir forces i millorar les infraestructures ha de tenir un efecte positiu per totes les empreses de la Catalunya Sud.

Paraules clau:

Notícies relacionades