Back to top

Temporada incerta, però amb l'agenda plena a la Sala Santa Llúcia

Aquest cap de setmana ha encetat temporada teatral la Sala Santa Llúcia, amb una interpretació sobre Tennesse Williams. Malgrat les incerteses d'aquesta temporada, l'agenda es preveu força plena. Es mantenen clàssics com "El conte de Nadal" i hi ha programades obres destacades com "Terra Baixa", amb l'actor Jordi Mateu.

"La vida secreta de Tennessee Williams", interpretada per l'actor gironí Martí Peraferrer i dirigida pel reusenc Francesc Cerro, ha donat el tret de sortida a la temporada de la Sala Santa Llúcia, una temporada que es preveu complicada per la Covid-19, però que s'espera que pugui transcórrer amb la màxima normalitat possible.

Entre les mesures anticovid, s'ha incorporat un sistema informàtic que distribueix el públic amb les distàncies de seguretat. Un sistema que ja han posat en marxa aquest diumenge amb la representació de Tennessee Williams.

Tàndem Martí Peraferrer i Francesc Cerro

El projecte teatral de "La Vida secreta de Tennessee Williams" es va crear ara fa deu anys, i ha viatjat per Catalunya, Espanya, i el centre i sud d'Amèrica. A Reus s'ha fet la representació número 440.

El monòleg recrea les memòries de Tennessee Williams, un personatge que va tenir molts èxits, però que va caure en decadència i va viure moments molt obscurs i situacions perturbadores. El públic de seguida connecta amb Williams. Tot plegat, reforçat per l'ambient que creen la llum, el muntatge musical i l'escenografia.

Paraules clau:

Notícies relacionades