Back to top

El temps estiuenc omple les platges de banyistes

Platges molt concorregudes el cap de setmana que arrenca la temporada de bany. El temps ha acompanyat i s'han registrat temperatures entorn els 25 graus a la costa.
platja de Cambrils

Cap de setmana estiuenc que ha atret nombrosos banyistes a les platges. Coincidint amb l'inici de la temporada de bany, la costa s'ha omplert de ciutadans de la zona i de visitants que han volgut gaudir d'una jornada de platja, tant prenent el sol a la sorra com banyant-se al mar, en una aigua que en aquesta època de l'any encara és fresqueta. Per a molts, aquest cap de setmana ha estat el primer de l'any que s'han banyat al mar.

De fet, fa mesos que platges com les de Cambrils s'estan preparant per a rebre la primera tongada important de turistes, que arriba coincidint amb aquestes dates. Segons la regidora de Turisme en funcions, Mercè Dalmau, "es va fer un primer acondicionament per Setmana Santa, i ara s'està acabant de fer l'arrenjament més important per començar la temporada turística".

Dalmau ha afegit que com a novetat, enguany les platges de Cambrils disposaran d'una segona ludoteca que s'ubicarà a la platja del Regueral, i se sumarà a la que ja hi ha a la platja del Cavet. Amb l'arrencada de la temporada de bany també s'ha posat en funcionament el servei de socorrista.

Paraules clau:

Notícies relacionades