Back to top

Temps mort a l'esport

Les competicions s'aturaran a partir d'aquest cap de setmana durant quinze dies. La decisió, pendent d'aprovar-se pel PROCICAT, forma part de les mesures que prepara el govern català per contenir els brots dels darrers dies.

Aturada a les competicions esportives. El PROCICAT aprovarà durant el dia d'avui la parada durant quinze dies per ajudar a contenir els brots de la COVID-19, que es començaran a comptar a partir d'aquest cap de setmana del 17 i 18 d'octubre. Al territori, tots els esports i la majoria de clubs estan implicats en aquesta decisió.

A qui afecta?

Aquesta interrupció afecta de diferents maneres: el bàsquet no havia començat la temporada, per tant, no hi ha una cancel·lació de la competició sinó un ajornament de l'inici, mentre que en esports com el futbol, l'hoquei o el voleibol, disciplines que havien iniciat el curs esportiu, veuen com es queden sense competir, com a mínim, durant els pròxims quinze dies.

Temps mort a l'estat

Les excepcions

Poques són les excepcions que no es veuen afectades per la mesura: el primer equip d'hoquei patins del Reus Deportiu Miró i el sènior del CD Riudoms Femení que milita a la Primera Nacional del futbol estatal són dos dels clubs que no es troben immersos en aquesta situació.

A hores d'ara també està en marxa el Màster de Barcelona del World Padel Tour, amb la participació de la reusenca Ariana Sánchez, i, de moment, tampoc es veu afectat.

Temps mort a l'estat

L'esport estatal no està afectat

Aquestes competicions d'elit no es troben implicades perquè van més enllà de l'àmbit català, però caldrà tenir en compte com avança la situació. En principi les competicions només s'aturen durant dues setmanes i segons la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, si la situació millora en quinze dies, la competició federativa hauria de tornar. 

Paraules clau:

Notícies relacionades