Back to top

'Tendresse' i el Fortuny tanquen la 3a edició del Vermusic

La cançó francesa per Anna Roig i l'harmonia del jazz d'Àlex Cassanyes Big Band Project han estat aquest dissabte els encarregats de posar punt final al cicle de música en directe Vermusic.
Anna Roig i Àlex Cassanyes al teatre Fortuny

Anna Roig i les ganes de recuperar els orígens i la llibertat d'Àlex Cassanyes d'arranjar les cançons franceses per Big Band han estat el punt de trobada per 'Tendresse', el concert que ha tancat l'edició del Vermusic d'enguany. 

Amb les dones com a protagonistes, el cicle itinerant de música en directe ha realitzat un total de 6 concerts a diferents espais emblemàtics de Reus.

Anna Roig i la Big Band Project d'Àlex Cassanyes

La cançó francesa s'ha escolat entre l'harmonia del jazz, un estil que sempre ha regat la tradició musical a França i que ha permès l'encaix entre la veu de la cantant i els instruments de la banda. Un recull de cançons que Anna Roig tenia en un calaix amb l'esperança que les cantaria algun dia i que han transmès la tendresa que considera que tanta falta ens fa.

Cicle solidari

Part dels fons recaptats amb les entrades es destinaran a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona, que actualment duu a terme diversos projectes d'investigació a l'hospital Sant Joan de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades