Back to top

Tensió entre govern i oposició al primer ple del mandat

A Cambrils, ha tingut lloc el ple de repartiment de competències entre els regidors del govern. El plenari ha comptat amb dures crítiques per part de l'oposició, que han recriminat falta de transparència al nou govern municipal.
Primer ple de Cambrils

El plenari d'avui, extraordinari, ha servit per aprovar l'organització del govern format per Esquerra Republicana, Nou Moviment Ciutadà i Junts per Cambrils. S'hi ha donat compte dels decrets de l'alcaldessa, Camí Mendoza, de nomenament de les tinences d'alcaldia i els membres de la Junta de Govern Local, així com també l'aprovació de les delegacions del ple, l'alcaldia i els regidors en la junta de govern local i la composició de les comissions informatives, que es duran a terme cada quinze dies. De fet, la periodicitat de les comissions ha aixecat les crítiques de l'oposició.

Els portaveus del PP i del PSC han denunciat la manca de transparència del govern. Consideren que no se'ls informa suficient i que s'assabenten abans per la premsa que pel govern de les decisions que es prenen.

Al plenari d'avui també s'ha aprovat el nomenament dels membres del Consell d'Administració d'APARCAM. També s'han aprovat els sous i la dedicació del personal eventual i les dedicacions exclusives i parcials dels regidors i la figura del regidor adjunt a l'alcaldia, nova a l'Ajuntament, per bé que ho contempla el reglament orgànic municipal.

Josep Maria Artigau, regidor no adscrit al plenari, ha carregat contra Junts per Cambrils, el partit del qual s'ha escindit i n'ha posat en dubte la credibilitat.

Paraules clau: