Back to top

Tensió a La Salle Reus per l'acomiadament de tres professors

L'acomiadament de 3 professors de La Salle Reus, amb més de 15 anys d'antiguitat, ha provocat una onada de crítiques. Ara, companys, amics i exalumnes han iniciat una campanya de recollida de firmes, perquè els professors tornin a ser admesos.
Tensió a La Salle Reus per l'acomiadament de tres professors

Acomiadats per motius econòmics. Així al·leguen des del centre educatiu La Salle de Reus, l'acomiadament de 3 dels seus professors. Uns docents, amb més de 15 anys d'antiguitat al centre, que han vist com, durant l'última setmana, companys, amics i exalumnes els han mostrat el seu suport a través de les xarxes socials amb el hastag #StopAcomiadamentLaSalle.

Denuncien que els docents han estat acomiadats injustament, ja que asseguren que no els han fet fora per motius econòmics, sinó per motius personals. Ara, han anat més enllà, i han creat una campanya de recollida de firmes a la plataforma 'Change.org'. Una iniciativa que ja compta amb més de 700 firmes en només 3 dies i que té com a objectiu final que els 3 professors tornin a ser admesos.

Per la seva banda, el centre ho nega i assegura que els acomiadaments són purament econòmics. "En aquest moment, la nostra estructura estava sobredimensionada. Des de fa molts anys ho hem intentat suportar, fins al punt que no podem més", explica el director de La Salle Reus, Josep Maria Prats.

Uns acomiadaments que han generat temor entre alguns membres del professorat del centre, per por que també puguin ser despatxats.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau: