Back to top

Tercer títol de l'any per Ariana Sánchez i Paula Josemaría

Després de no poder disputar l'Open de València, Sánchez i Josemaría han tornat a la competició de la millor manera possible, emportant-se l'Open de Las Rozas. Ho han fet després de superar a Marta Marrero i Marta Ortega en la final (6-2, 6-1).

Tercer títol de la temporada al World Padel Tour de la reusenca Ariana Sánchez i la seva companya Paula Josemaría. El binomi va superar a la final de l'Open de Las Rozas a Marta Ortega i Marta Marrero per 6 a 2 i 6 a 1. La reusenca i la de Moraleja en van tenir prou amb una hora i dotze minuts per emportar-se el tercer títol de l'any amb solvència, després de vèncer en l'Open de Madrid primer, i el Màster de Marbella, segon.

La victòria en l'Open de Las Rozas arriba després que Sánchez i Josemaría no disputessin l'Open de València pel positiu de la jugadora extremenya. El pròxim objectiu de Sánchez i Josemaría serà a Màlaga, en l'Open que es disputarà la setmana vinent.

Primeres del Race 2021

Amb aquest tercer títol al World Padel Tour d'enguany, Sánchez i Josemaría continuen en segona posició del Race 2021, pendents d'una actualització del rànquing que les situarà, de nou, en el primer lloc de la classificació

Paraules clau:

Notícies relacionades