Back to top

Tercera edició del "Dibuixa Avellanes"

Els quaranta dibuixos exposats s'han seleccionat d'entre quatre-cents treballs d'alumnes de 5è i 6è de primària.

Ahir es va inaugurar a la sala d’accés a la Llotja de la Plaça de Prim l’exposició dels treballs seleccionats a la tercera edició del concurs ‘Dibuixa avellanes’, organitzat per la Cambra de Comerç i la Llotja de Reus, amb motiu de les jornades de promoció Temps d'avellana que s’estan realitzant aquests dies arreu de la demarcació.

Al Concurs d’enguany s’hi han presentat quatre-cents treballs d’alumnes de 5è i 6è de primària de l’escola Ramon Sugranyes d’Almoster, el col·legi Sant Rafael de La Selva del Camp i les escoles de Reus Alberich i Casas, Eudard Toda, La Presentació, La Vitxeta, Maria Rosa Molas, Misericòrdia, Pare Manyanet, Prat de la Riba i Sant Bernat Calvó.

dibbuix

A l’exposició s’hi poden veure els quaranta dibuixos seleccionats, els autors dels quals rebran el trofeu i el diploma acreditatiu.

Atenent les condicions que imposa la pandèmia, en aquesta edició no es realitzarà el tradicional lliurament de Premis. L’horari de visita de l’exposició serà des d’avui dimarts i fins dijous de 17 a 19h.

Paraules clau:

Notícies relacionades