Back to top

Teresa Pallarès, nomenada assessora al Parlament de Catalunya

Després de quedar-se fora del nou govern de l'Ajuntament de Reus, la portaveu de Junts per Reus ha estat assignada com a càrrec de confiança del seu partit al grup parlamentari.

Teresa Pallarès és la nova assessora de Junts per Catalunya al Parlament. La que va ser candidata per les eleccions municipals a Reus ha optat per aquesta via després de quedar-se fora del pacte de govern i ocupar ara el paper de cap de l'oposició al plenari de l'Ajuntament de la capital del Baix Camp. 

Aquest càrrec de confiança va ser adjudicat a Pallarès el passat 29 de juny per la presidència de la cambra parlamentària de Catalunya. En aquesta posició, com a càrrec de confiança, estarà assessorant l'equip del seu partit, Junts per Catalunya.

De fet, entre les bases del partit també es va arribar a proposar que la mateixa Pallarès pogués ser candidata a les pròximes eleccions generals del 23 de juliol, aquest diumenge, a les llistes del Senat. Aquests supòsits, però, no van arribar enlloc i finalment treballarà a partir d'ara com assessora al Parlament.

Aquest càrrec li arriba després dels resultats de les eleccions municipals i els pactes posteriors, on Junts per Reus es va quedar fora de la coalició del govern del PSC amb ERC i Ara Reus. Un pacte que va provocar que Pallarès i el seu equip es quedés a l'oposició i, per tant, sense una regidoria a liderar.

Paraules clau:

Notícies relacionades