Back to top

Terradellas renuncia: ‘Això no són primàries ni ho volen ser’ 

Un dels dos candidats a liderar Junts a Reus el 2023 fa marxa enrere i carrega contra el que titlla de joc brut per part del partit ‘que ja havia decidit que Pallarès havia de ser alcaldable’. També ha anunciat que vol impulsar una candidatura des de fora del partit.

Víctor Terradellas, un dels dos candidats a encapçalar la llista de Junts a Reus amb vista les municipals del 2023, ha fet públic aquest dilluns el vespre que es retira. Segons assegura, el procés que ha posat en marxa el seu partit ‘no són primàries ni ho volen ser’. De fet, ha afirmat que es dóna de baixa del partit. 

Terradellas va més enllà, i assegura que vol liderar una candidatura des de fora de Junts, buscant una ‘nova manera de fer política’, que segueixi ‘el mandat del 27 d’octubre’ del 2017. Defensa que cal ‘viure per a la política i no de la política’. En aquest punt ha carregat contra la fins ara rival a les primàries, Teresa Pallarès, a qui ha criticat que acumuli diversos càrrecs ‘per a no exercir-ne cap de bé’. 

Obstacles i manca d’informació 

junts per reus

Terradellas acusa Junts d’haver boicotejat la seva candidatura a alcaldable. Des que es va haver de reiniciar el procés de primàries per un error informàtic que ell mateix ha titllat de ‘presumpte’, fins al fet que se l’ha fet fora dels circuits interns de comunicació del partit i que se li ha vetat presentar el deu projecte als afiliats. 

Encara carrega amb més força assegurant que se l’ha pressionat perquè no es presentés a les primàries, amenaçant-lo, sempre segons Terradellas, amb les conseqüències internes que això podia tenir, tant per la seva persona com pel partit. 
En darrera instància també ha assegurat que el partit ja havia escollit candidata i que les primàries han estat ‘una farsa’. 

Pallarès, candidata

Teresa Pallarès junts per reus

Si no hi ha cap altre sorpresa de darrera hora, Teresa Pallarès serà nomenada candidata de Junts a les eleccions del 2023 a Reus. La regidora a l’Ajuntament de Reus i també delegada del govern de Catalunya al Camp de Tarragona compta amb un ampli suport del partit en l’àmbit nacional. A Reus ha aconseguit una seixantena d’avals, que representa pràcticament la totalitat dels afiliats amb dret a vot.

Paraules clau:

Notícies relacionades