Back to top

Terrina de bolets en escabetx | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquesta terrina de bolets en escabetx? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil Destí Baix Camp de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil-Destí Baix Camp de Canal Reus aprenem a fer una terrina de bolets en escabetx, amb el xef Xavier Franquet, del Restaurant Atzucac de Reus. 

INGREDIENTS

  • Xampinyons
  • 1 ceba
  • Vinagre d’Oporto
  • Gelatina
  • Nata per cuinar
  • Fredolics i camagrocs
  • Julivert
  • Cecina
  • Rovellons
  • Alls
  • Oli d’oliva
  • Sal

ELABORACIÓ

  1. Talleu i sofregiu la ceba i els xampinyons.
  2. Quan s'hagin enrossit, afegiu-hi el vinagre d'Oporto.
  3. Hidrateu la gelatina amb aigua amb gel i afegiu la nata líquida a la paella.
  4. Afegiu-hi els bolets (fredolics i camagrocs).
  5. Retireu del foc i afegiu-hi la gelatina i una mica de julivert picat.
  6. Poseu-ho tot al motlle i deixeu que es refredi un mínim de tres hores a la nevera.
  7. Talleu els rovellons i salteu-los a la paella amb un gra d'all i quan estiguin fets, afegiu-hi un raig de vinagre balsàmic. Deixeu que evapori.
  8. Emplateu posant dos talls de terrina, els rovellons saltats i oli. A sobre, poseu-hi la cecina i uns brots de julivert.

MARIDATGE 

Us recomanem que acompanyeu aquest plat amb un vi blanc Muscat De Muller, amb DO Tarragona. 


Consulta totes les receptes de la Gastromòbil AQUÍ

Paraules clau:

Notícies relacionades