Back to top

"Terror i sang" a l'antic hospital de Reus

Unes 650 persones han passat per "l'hospital del pànic", el passatge del terror d'enguany que anualment, i en el marc de Halloween, organitza el Casal de Joves de Reus

Crits esfereïdors, sorolls estranys i riures diabòlics han atemorit els centenars de persones que, des de divendres i fins diumenge han visitat "l'hospital del pànic", a l'antic hospital de Reus. Una visita terrorífica ambientada en un espai que, ja d'entrada, provoca certa animadversió. 

Operacions a carn viva, una nena amb un ganivet ensangonat, o persecucions amb atrezzo típic d'hospital, han creat un clima tens que ha provocat terror i diversió a la vegada a moltes de les persones que han fet la dantesca visita del centre. El muntatge i l'escenografia han estat possibles gràcies a una quarantena de persones voluntàries que hi han treballat durant les darreres setmanes.

"Terror" solidari

Les persones que han volgut visitar "l'hospital del pànic" han hagut de passar, prèviament, a recollir la invitació al Casal de Joves de Reus. Per aconseguir l'entrada havien de portar dos brics de llet, que aniran al Banc dels Aliments.

Paraules clau:

Notícies relacionades