Back to top

Terror a l'Albiol amb el rodatge d'Amigo Invisible

L'edifici modernista Villa Urrutia acull el rodatge d'un film de terror catalogat d'slasher

L'edifici modernista Villa Urrutia situat a l'Albiol és l'escenari del nou film del reusenc Jordi Arencón i Pablo J. Cosco. El llargmetratge Amigo invisible catalogat com film de terror, concretament del subgènere slasher tracta sobre el retrobament d'un grup d'amics que es reuneixen en aquest edifici del Baix Camp per commemorar la mort d'un exintegrant del grup. La pel·lícula tracta temes com l'empoderament femení i la introspecció, però l'amistat és la que pren el protagonisme i com aquesta es transforma al llarg de l'obra.

Els diferents espais de la casa com el menjador però també els soterranis o els jardins acompanyen la trama i busquen marcar un referent en l'àmbit del cinema al sud de Catalunya. 

Aquesta pel·lícula veurà la llum el proper octubre al festival de cinema de Sitges, i vol ser el primer pas cap a una saga d'un assassí en sèrie sota la mateixa codirecció. 

amic invisible

Repartiment 

‘Amigo Invisible’ compta amb les interpretacions d’ Ariadna Cabrol (El inocente, The Quantum Devil, The Island of oblivion), Max Marieges (Ni de coña, La que se avecina), Candela Antón (Merlí), Joaquín Castellano (Despido procedente) y Tony Martínez (Contigo no bicho). Es tracta d’una producció de Laca Films i Apocalipsis Producciones.

Slasher

L'slasher és un subgènere del cinema de terror que es caracteritza per la presència d'un psicòpata que assassina a joves.

Paraules clau:

Notícies relacionades