Back to top

'Terrorífica Comèdia' aixeca el teló a l'Orfeó Reusenc

La relaxació de les mesures restrictives al món cultural han permès que aquest dijous s'estrenés l'obra Terrorífica Comèdia a l'Orfeó Reusenc. Aquest cap de setmana segueixen les representacions, que estan dirigides a tots els públics.

El negoci d'una funerària és el punt de partida de 'Terrorífica Comèdia', una obra teatral basada en la pel•lícula "The comedy of terror" de Jacques Tourneur i que s'ha estrenat a l'Orfeó Reusenc aquest dijous. La companyia Projecte Longànime l'ha portat damunt l'escenari i es podrà veure fins aquest diumenge 29 de novembre

Comèdia negra per a tots els públics

A través de la comèdia negra, els integrants de la companyia porten a escena una adaptació de la pel•lícula de Tourneur que està dirigida a tots els públics. L'escenografia i la banda sonora de l'obra teatral són dos dels punts forts d'aquesta representació, ja que ha estat elaborat pels propis actors i actrius al llarg del confinament, que ha obligat a adaptar els assajos des de casa. Sota la direcció de Lluís Graells, l'obra es podrà veure tot respectant les mesures anticovid. 

De Reus a Barcelona

De moment, la primera parada de l'obra es fa a Reus, però està previst que a l'abril arribi fins a Barcelona, concretament al Teatre Almería. D'altra banda, encara queden entrades per veure la representació a la capital del Baix Camp.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades