Back to top

Si t'estimes el teu municipi, no vinguis

El Priorat demana a la població que no trenqui el confinament. Alerten del perill que aquesta acció incívica podria representar.
siurana

El Priorat demana a la població que no trenqui el confinament aquest cap de setmana. A través de la campanya 'Si estimes el teu poble, no vinguis", els diferents consistoris de la comarca han recordat la importància de no fer desplaçaments aquests dies.

Una situació que ja es va viure la setmana passada, la primera en què hi va haver l'ordre de quedar-se a casa. Ho explica Sergi Méndez, alcalde d'Ulldemolins, qui defineix la situació com a 'preocupant', ja que posa en risc la població majoritàriament envellida d'aquests municipis, així com també el sistema sanitari global.

Davant d'aquesta situació, des del Consell Comarcal del Priorat apunten que no caldria més presència policial, sinó més responsabilitat i sentit comú. Xavier Gràcia, president del Consell Comarcal del Priorat, apel·la a la ciutadania per fer cas de l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol.

Una campanya amb data de caducitat

Una campanya però, que només té validesa durant el confinament, i és que que els batlles i batllesses del Priorat no tanquen les seves portes als visitants un cop el coronavirus sigui història.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades