Back to top

Tímida frenada de l'índex de rebrot a Reus

Segons les dades del departament de Salut, aquest dilluns la ciutat registra 1.432 punts d'índex de rebrot, per sota de les xifres d'aquest diumenge. Amb tot, la ciutat continua molt per sobre de la mitjana catalana.

L'increment de casos a Reus continua però comença a veure's una lleugera frenada a les exponencials dades de l'índex de rebrot de la setmana passada. La capital del Baix Camp, que en alguns indicadors va arribar a superar els 2.000 punts, es trobara ara segons el departament de Salut als 1.432. La dada continua sent molt elevada, però suposa una reducció respecte aquest diumenge, quan es va arribar a superar els 1.700 punts. 

Ara bé, aquesta dada optimista no suposa pas una millora substancial de la situació a Reus. L'Rt, la velocitat de transmissió del virus, es troba a 1,7. Això vol dir que 10 persones contagiades n'infecten 17... una ràtio molt elevada que no ajuda, precisament, a reduir els contagis. A Reus, segons dades de Salut, actualment hi ha 45 persones ingressades a l'Hospital Sant Joan, 11 a l'UCI. 

Inici complicat de setmana al Camp de Tarragona

A la regió sanitària del Camp de Tarragona s'han sumat 125 nous casos positius confirmats per PCR o tests d'antigens, segons el departament de Salut, en les darreres hores. En total, a més, s'han registrat tres noves defuncions i el risc de rebrot continua escalant. Actualment se situa ja en 872 punts. 

Paraules clau:

Notícies relacionades