Back to top

Tímida obertura de comerços a Reus a l'inici de la fase 0

Els comerciants expliquen que l'afluència de clients és mínima i que estan prenent les mesures de seguretat necessàries. Tots aquests establiments atenen amb cita prèvia.
mascaretes

Botigues mig obertes davant la incertesa sobre les mesures de seguretat i el poc temps d'adaptació que molts dels comerciants diuen haver tingut. En aquest sentit, pocs han estat els comerços que han apujat la persiana en el primer dia de la fase 0 del desconfinament.

Els que ho han fet són locals de menys de 400 metres quadrats que no es troben en centres comercials i que atenen amb cita prèvia.

Mesures de desinfecció

Els establiments dediquen gran part d'aquestes primeres hores d'obertura a desinfectar l'establiment i preparar les mesures de seguretat necessàries per poder atendre clients de manera més regular de cara a les setmanes vinents. 'Tindrem mascaretes, guants, gel i una estora per desinfectar les sabates dels clients. També desinfectarem contínuament els provadors i les peces que s'emprovin i no es quedin, s'aïllaran durant 48 hores', explica el gerent de la botiga Minimum, Jordi Figueras.

Higiene

Les perruqueries ja tenen l'agenda plena

Les perruqueries també han obert aquesta setmana en l'inici de la fase 0 amb la correcta distància de seguretat i les mesures de protecció adients. A diferència dels comerços, que el ritme de vendes ha caigut comparat amb l'habitual abans del confinament, les perruqueries estan tenint una demanda força gran. D'aquesta manera, a mig gas, els comerços s'estan adaptant a la nova situació. De moment, la resta d'establiments ja es preparen per a la gran obertura de l'11 de maig.

Perruqueria

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades