Back to top

El Tomb de Reus organitza la 41ª edició de les Botigues al Carrer

La campanya comença el 2 de març i finalitza el dia 5, a causa de les mesures anunciades pel Procicat.

El Tomb de Reus organitza la campanya "Les Botigues al Carrer - Rematem les rebaixes", la qual marca el final de la temporada de rebaixes d'hivern i l'inici de la nova temporada.

Aquesta ha estat una campanya de rebaixes molt diferent i ha estat clarament marcada per les restriccions de mobilitat i d'obertura imposades pel Procicat degut a la pandèmia de la Covid-19. Aquest fet ha provocat que la campanya, en general, hagi estat més fluixa que en anteriors edicions i, en conseqüència, es confiï en Les Botigues al Carrer per acabar amb els estocs de la temporada d'hivern.

La Campanya de Les Botigues al Carrer - Rematem les Rebaixes compta, un any més, amb el suport de l'Agència Reus Promoció i amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus.

Les mesures de restricció, primordials en aquesta campanya

Com ja es va fer en l'anterior edició, la de l'estiu de l'any 2020, El Tomb de Reus posa per davant de tot la seguretat de les persones, tant de clients com de treballadors. En aquesta línia, s'ha demanat als establiments participants que limitin al màxim l'espai ocupat a la via pública, disposar de dispensadors de gel hidroalcohòlic fins i tot fora dels establiments i prioritzar l'interior dels locals, habilitant zones de basar, sempre que sigui possible, a la vegada que es respectin escrupolosament els aforament permesos.

En quant a la durada de la campanya, inicialment pensada del 2 al 6 de març, i degut a les mesures anunciades pel Procicat el divendres passat, es veuen obligats a reduir-la en un dia, finalitzant el divendres 5 de març. La voluntat d'El Tomb de Reus sempre ha estat la d'allargar la campanya el màxim possible per tal d'assegurar una presència esglaonada de clients i així evitar possible aglomeracions. 

Entrevista

Parlem amb el president del Tomb de Reus, Jacint Pallejà, sobre la campanya. 


do montsant

Paraules clau:

Notícies relacionades