Back to top

Torna el Canicròs de Reus per al foment del benestar animal i l'esport

El II Canicròs de Reus incorporarà un circuit infantil perquè la canalla corri amb el seu gos i el circuit d'adults serà prova puntuable en el Circuit Català Popular de Canicròs.

La segona edició del Canicròs de Reus omplirà els voltants de la urbanització Sant Joan d'esport, famílies i mascotes amb aquest esdeveniment esportiu que consisteix en corre amb la teva mascota. Serà el proper 21 de novembre i enguany se celebrarà amb diverses novetats com un petit circuit infantil perquè la canalla pugui gaudir d'aquest esport de forma no competitiva. Per altra banda, el canicròs d'adults d'aquest any serà prova puntuable en el Circuït Català Popular de Canicròs 2021.

Una passejada solidària pels gossos que estan en adopció

presentació del II Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón

Durant la jornada també es durà a terme una passejada popular i solidària de 5 km, dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les que la vulguin fer acompanyades d'un gos de la Fundació d'Animals de Companyia del Camp de Tarragona. Les persones que la vulguin fer soles també ho podran fer donant suport a aquest acte solidari, ja que els beneficis de la jornada aniran destinats a aquesta protectora.

Canicròs també a les escoles de Reus

De fet, des de l'organització del Canicròs de Reus ja estan donant a conèixer aquesta modalitat esportiva a la canalla amb el Canicròs a les escoles, on ensenyen als nens i nenes els beneficis de tenir una afició amb la teva mascota.

canicros reus

Paraules clau:

Notícies relacionades