Back to top

Torna el Cicle de Cinema Solidari a Cambrils

El Cinema Rambla d'Art de Cambrils acollirà del 13 al 27 de maig fins a 5 projeccions per conscienciar sobre la violació dels drets humans.

La regidoria de participació ciutadania de cambrils de la mà de l'associació de cinema ACTE i el Banc del Temps organitzen una nova edició del Cicle de Cinema Solidari a Cambrils.

La que és la 3a edició del cicle arriba amb l'objectiu de convidar al públic a reflexionar sobre les vulneracions dels drets humans en qualsevol context de crisi, de fet, l'alcaldessa del municipi, Camí Mendoza, ha volgut destacar la importància de "donar visibilitat a situacions que existeixen i que a vegades no ens acaben d'arribar".

presentació cicle cinema solidari

El cicle es desenvoluparà els dijous 13, 20 i 27 de maig al cinema Rambla d'Art de Cambrils i durant les jornades es projectaran dos documentals i tres curtmetratges, que després es comentaran en debats "per tal de poder entendre millor les imatges", explica el tresorer de l'Associació ACTE.

Consulta la programació 

Les entrades equivalen als tiquets del mateix cinema amb un cost de 6 € i els beneficis obtinguts aniran destinats a recolzar l'entitat Reus Refugi.


optiques visio

Paraules clau:

Notícies relacionades