Back to top

Torna el cicle de concerts Fil Musical a Reus

Els dijous al vespre del mes de juliol es converteixen en temps de concerts amb el Fil Musical

El grup de trap de Sabadell Flashy Ice Cream enceta aquest dijous 7 de juliol, a les 21:00 h, el cicle de concerts Fil Musical 2022. Un any més, i ja és el cinquè, els dijous al vespre del mes de juliol es converteixen en temps de concerts amb el Fil Musical, una proposta que es consolida i que ja és un referent en la programació de música dels estius a Reus, i que recupera la normalitat després de dues edicions marcades per la pandèmia.

Els concerts es fan a la Palma i són gratuïts. La programació prevista és eclèctica, però amb un denominador comú i és que totes les formacions són de músics joves. Una de les principals novetats és que es recupera el 100% de l'aforament i que no serà necessari reservar les entrades prèviament. 

El Fil Musical és una proposta organitzada pel departament de Joventut de la regidoria de Salut i Ciutadania de l'Ajuntament de Reus, conjuntament amb la regidoria de Cultura i l'Associació Cultural Anima't. 

Programació

Cartell fil musical
  • FLASHY ICE CREAM - Trap, Sabadell - Dijous 7 juliol, a les 21:00 h

Flashy Ice Cream van ser dels primers a fer-se un nom fent trap en català, amb un estil molt personal i fresc. El DAAX, el Pol Giancana i l’Sneaky Flex ja s’han convertit en referents de la música urbana a Catalunya. Després de Brillar o Morir, el seu  primer disc, van presentar Don Gelato, un àlbum brillant amb el qual van aconseguir el Premi com a Millor Disc d’Urbana per la crítica dels Premis Enderrock.

  • MAIO – Rap - Barcelona - Dijous 14 de juliol, a les 21:00 h 

Maio Serrasolsas Moreno va néixer un primer de maig de finals dels 90s a Sant Andreu, Barcelona. Néixer el dia de les treballadores i haver crescut a un barri tan combatiu com alegre no podia ser casualitat. És així com la MAIO entén també que la música, quan no la desaparelles de la política, sona molt bé.

El disc debut de MAIO és, com tot bon debut, una col·lecció de 9 cançons estilísticament ben diverses on trobem una artista que combina amb desinvoltura i subtilesa tant peces íntimes i tranquil·les, gairebé nues, com ritmes festius pujats de BPMs, sintètics, tropicalistes i reggaetoneros.

SANTA SALUT – Rap - Sabadell - Dijous 21 de juliol, a les 21:00 h

Santa Salut, pseudònim de Salut Cebrià, és una MC catalana. Va fer la seva primera aparició l'any 2017. Les lletres de la seva obra són de denúncia social i de temàtica anticapitalista, antifeixista, antiracista, i feminista. Ha fet col·laboracions amb altres cantants de rap com són SWIT EME, Adala, Las Ninyas del Corro, així com amb la banda de punk oi Kaos Urbano.

VOLCANO STRINGS – Psicodèlia - Reus - Dijous 28 de juliol, a les 21:00 h

És una banda  de Reus amb matisos alternatius de surf, country i psicodèlia formada a inicis de l’any 2020. Els seus integrants fan una clara aposta per la barreja d’instruments com ara els òrgans elèctrics o les guitarres que ens recorden a bandes com ara The Doors o the growlers, bandes que tenen com a referència.

Paraules clau:

Notícies relacionades