Back to top

Torna el Cicle Reus Cultura Contemporània

S'han programat una dotzena de concerts que començaran aquest mes de febrer i s'allargaran fins al maig

L'Associació Cultural Anima’t amb el suport de l’Ajuntament de Reus, han impulsat la segona edició de Reus Cultura Contemporània, que busca emplenar les sales amb la voluntat que l'escena musical torni al punt anterior a la pandèmia. The Parrots, Chill Mafia i los Invaders són alguns dels noms que sonaran en diversos bars musicals i pubs de la ciutat. 

Entre les novetats d’aquesta segona temporada s’incorporen a la programació una exposició fotogràfica de l’artista local Núria Subietas, que es podrà veure al Bar Campus, des del 9 de febrer al 5 de març. A més, també se sumen al certamen nous espais, l’Absenta i El Submarino.

El Reus Cultura Contemporània va néixer el 2021 amb la voluntat de rellançar el panorama musical després dels durs mesos de confinament i la dificultat de garantir una programació cultural privada. D'aquesta manera que s'han programat una dotzena d'actuacions en diferents sales de concerts, pubs i bars musicals. El cicle arrenca aquest mes de febrer i s'allargarà fins al maig

Programació de l'RCC 2022

Paraules clau:

Notícies relacionades