Back to top

Torna el cinema a la fresca a La Palma

Cada dimarts del mes de juliol, qui ho vulgui podrà gaudir d'una nit de cinema a la fresca

El cinema a la fresca torna el pròxim dia 12 de juliol a La Palma, en el marc de la programació d'Estiu a la Fresca. Cada dimarts del mes de juliol, qui ho vulgui podrà gaudir d'una nit de cinema.

  • 12 de juliol a les 22.00 h - Trasto

Trasto és un gos acostumat a viure luxosament en una mansió. Es veurà obligat a sobreviure al carrer sense diners, fent front als perills del carrer i descobrint noves maneres de viure; però no tot serà tan tranquil quan els nous propietaris de la mansió s'adonin que la seva herència està lligada al Trasto.

  • 19 de juliol a les 22.00 h - Escape Room: La pel·lícula

Quatre amics, una habitació, molts secrets i una única via d'escapament: la veritat. Una comèdia que posa a prova l'amistat de dues parelles que volien passar una gran nit en un escape room.

  • 26 de juliol a les 22.00 h - Alcarràs 

Durant generacions, la família Solé cultiva una gran extensió de presseguers a Alcarràs; però aquest estiu, després de 80 anys, podria ser la seva última collita. 

L'estiu a la fresca

cartell estiu a la fresca

La programació d'Estiu a la Fresca desplega un ampli ventall d'ofertes culturals repartides per diferents equipaments municipals. Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que "la ciutat és un pol d'atracció cultural durant tot l'any i també ho és a l'estiu. Mantenim programació a través del propi institut, amb visites als museus i amb aquesta programació a la fresca, a les biblioteques municipals, als equipaments culturals, etc. En definitiva, una oferta cultural que no s'atura ni per vacances".

En el marc de la programació de l'Estiu a la Fresca, aquesta setmana ha començat el Cicle de Cinema Fantàstic, organitzat per l'Associació de Jugadors i Jugadores de Rol al Jardí de la Casa Rull.

Les activitats inclouen també el Reus Blues Festival, les Biblioteques amb DO, els monòlegs a la fresca al Jardí de la Casa Rull i rutes culturals, entre altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades